Ik ben een terugkerende klant
E-mailadres:
Wachtwoord:

Nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant en ik wil graag een account aanmaken

Veilige betaling

iDEAL

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

PayPal

Wij ondersteunen ook betalingen via Paypal via uw persoonlijk tegoed. Na het ingeven van uw persoonsgegevens wordt u doorgeleid naar de betalingspagina van PayPal. U kunt hier inloggen met uw persoonlijke gegevens en de transactie voltooien.
PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt van uw tegoed. Voor een PayPal betaling worden geen transactiekosten in rekening gebracht. Als de betaling is ontvangen zal de bestelling direct gemaakt en verzonden worden. 

 

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

Met uw creditcard gaan de betalingen in een beveiligde omgeving via PayPal. Om te kunnen betalen via PayPal is geen account bij PayPal vereist. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd.
Wanneer u in onze webwinkel voor betalen via PayPal kiest, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. U geeft uw creditcard gegevens dus in op de beveiligde externe pagina van PayPal zelf en bent zodoende verzekerd van een veilige transactie.
PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt. Als de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verzonden. 

Vooruitbetaling per bank

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van JBN Security overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

 

Onze rekeninginformatie is:

JBN Handelsonderneming
ING Almere
IBNAN: NL86 INGB 0007 4746 50

 

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betalen. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

 

Bancontact/Mister Cash

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van deze betaalmethodes, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.

 

Sofort Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

 

4 stappen:

 

Een SOFORT betaling bestaat voor een klant uit 4 stappen:

 

  1. De klant selecteert zijn land en de bank waarmee de betaling wil verrichten.

  2. Klant bevindt zich op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Hij meldt zich aan met zijn gegevens voor internetbankieren.

  3. Klant bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer.

  4. Klant ontvangt een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling van de webshop.