Ik ben een terugkerende klant
E-mailadres:
Wachtwoord:

Nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant en ik wil graag een account aanmaken

SAFIRE NIGHT COLOR

In JBN Security hebben we camera's met Safire Night Color-technologie , met de mogelijkheid om een ​​efficiënte oplossing te bieden voor bewakingssituaties waarin verlichting een probleem is, waarbij de beveiliging zoveel mogelijk wordt gegarandeerd en verbeterd. Deze nachtkleurencamera's kunnen een beeld in heldere kleuren weergeven en vastleggen in situaties met weinig licht . Ons assortiment Safire-camera's is geëvolueerd en presenteert nieuwe technologieën, met betere functies en allerlei innovatieve functies op basis van technologieën die uitsluitend zijn bedoeld voor videobewaking.

Onze Safire Night Color-camera's, zodat ze beelden kunnen vastleggen bij weinig licht en ze in het grootst mogelijke detail kunnen weergeven, hebben twee zeer specifieke technologische ontwikkelingen in hardware. Een daarvan is de geavanceerde lens die ze bevatten, met een diafragmacapaciteit tot F1.0, waardoor meer licht de lens kan binnendringen met de bedoeling om meer helderheid in de beelden te presenteren, heel andere lenzen dan conventionele lenzen. De andere belangrijke parameter die Night Color-camera's presenteren, is die van een hoogwaardige sensor .

De lenzen van Safire Night Color-camera's worden gevormd door een antireflecterende breedbandcoating en een optisch glas met extra lage dispersie dat de weergave van het beeld duidelijk en met de juiste kleurverzadiging vergemakkelijkt. Dankzij hun filter om de flitsen te verminderen, kunnen ze ook de essentiële informatie regenereren van het deel van het beeld dat is geblokkeerd door een flits.

Vanwege de krachtige sensoren zijn Night Color-camera 's geschikt voor het bewaken van gebieden met zeer slechte verlichting en kleurenafbeeldingen met een hoge resolutie zijn vereist . Deze geavanceerde sensortechnologie heeft een optimale lichtverzameling, waardoor het gebruik en de toepassing efficiënt worden verbeterd. Met een lichtgevoeligheid van 0,001 lux met een diafragma van F1.0, reproduceren Night Color-camera's een beeld duidelijk en met een geschikte kleurverzadiging ondanks ongunstige lichtomstandigheden.

Aan de andere kant hebben Safire Night Color-camera 's een complementair wit licht , zodat als er geen omheinde lichtbron is, u een kleurenbeeld kunt blijven garanderen. Dit type licht zorgt voor zachte, warme en instelbare verlichting , waardoor schittering in de beeldscène op het verlichte object wordt voorkomen.

Voor complexe installaties is het belangrijk om de Night Color-technologie te onderscheiden van de Ultra Low Light-technologie van Safire . De Ultra Low Light-oplossing van onze Safire-camera's is geschikt voor gebruik in toepassingen waar conventionele infraroodverlichting onvoldoende is en er is meer detail nodig in die gebieden waar infraroodverlichting niet nodig is om een ​​kleurenbeeld te verkrijgen voor analyse. De Safire Night Color-technologie is echter bedoeld voor toepassingen waarbij een kleurenafbeelding vereist is of moet worden verkregen met behulp van bijvoorbeeld videoanalyses.

Nachtkleurencamera's zijn geschikt voor een groot aantal scenario's of installaties waar de verlichting slecht is, zoals slecht verlichte openbare plaatsen, industriële gebieden die nachtveiligheid garanderen, verkeerskruispunten waar de omgevingsverlichting erg slecht is. Over het algemeen zijn ze bedoeld voor toepassingen waarbij het belangrijk is om altijd informatie over kleurenafbeeldingen te verkrijgen.
Binnen ons assortiment Safire-camera's vallen Night Color-camera's binnen ons assortiment ULTRA-producten.
assortiment safire nachtkleurencamera's