Ik ben een terugkerende klant
E-mailadres:
Wachtwoord:

Nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant en ik wil graag een account aanmaken

Over ons

JBNSECURITY is een bedrijf dat zich toelegt op de verwerving, ontwikkeling en distributie van technologie en oplossingen voor videobewaking. Sinds de start in 2016, heeft JBNsecurity zijn klanten kwalitatief hoogwaardige producten kunnen aanbieden tegen een concurrerende prijs en permanent op voorraad. 
We hebben een team van technische specialisten en verkopers met een brede professionele ervaring, permanent op zoek naar de nieuwste technologische ontwikkelingen in de sector van videobewaking, altijd op zoek naar de meest actuele oplossingen die ook de beste match zijn voor onze klanten. . 

JBNsecurity concentreert momenteel zijn aandacht op persoonlijke aandacht voor elke klant, en breidt voortdurend zijn catalogus van producten uit volgens de specifieke behoeften die worden ondervonden en ook de integratie van de nieuwste technologische nieuwigheden. Een totale toewijding aan de klanten en een menselijk kapitaal dat de voortdurende renovatie van de producten garandeert en ook een presales-adviesdienst en aftersalesondersteuning.