Ik ben een terugkerende klant
E-mailadres:
Wachtwoord:

Nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant en ik wil graag een account aanmaken

Over ons

JBNSECURITY is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op de verwerving, ontwikkeling en distributie van technologie en oplossingen voor videobewaking. Sinds haar start in 2016, biedt JBNSECURITY haar klanten kwalitatief hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs en permanent op voorraad. 

We hebben een team van technische specialisten en verkopers met een brede professionele ervaring, permanent op zoek naar de nieuwste technologische ontwikkelingen in de sector van videobewaking, wij zijn altijd op zoek naar de meest actuele oplossingen die ook de beste match zijn voor onze klanten. . 

JBNSECURITY concentreert zich op persoonlijke aandacht voor elke klant, en breidt voortdurend haar catalogus van producten uit volgens de specifieke behoeften die worden ondervonden alsmede ook de integratie van de nieuwste technologische nieuwigheden. Een totale toewijding onze klanten en een menselijk kapitaal dat de voortdurende innovatie van de producten garandeert JBNSECURITY biedt hiernaast ook presales-adviesdienst en aftersalesondersteuning. 

JBN SECURITY,  
groothandel in elektrische beveiligingssystemen