Ik ben een terugkerende klant
E-mailadres:
Wachtwoord:

Nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant en ik wil graag een account aanmaken

AXPRO-HIKVISION

WAT WE AANBIEDEN

Alarmproducten zijn ideale oplossingen voor veel scenario's: woonwijken, kleine bedrijven, campussen of open ruimtes, enz. Hikvision biedt een breed scala aan producten die in elke hoek een betrouwbare bescherming bieden. Door beveiligingsmaatregelen te bieden die gericht zijn op zeer specifieke behoeften en risico's, bijvoorbeeld rookdetectie, waterlekdetectie of verplaatsingsdetectie voor belangrijke objecten, helpen alarmproducten u een krachtig beveiligingssysteem te bouwen dat alle situaties bewaakt.

Voor thuisgebruikers heeft u de keuze uit ons bedrade of draadloze alarmsysteem op basis van de beschikbare infrastructuren en budget. Maak je systeem dan compleet met een verscheidenheid aan detectoren en accessoires – variërend van magnetisch contact voor deuren en ramen tot dual-tech detector die slim genoeg is om stil te blijven terwijl je huisdier in de tuin rondloopt.

Voor plaatsen die een hoog niveau van beveiliging en personeelsveiligheid vereisen, bijvoorbeeld een campus, kunt u infraroodstralen gebruiken voor perimeterbeveiliging en noodalarmen voor studenten en personeel om hulp te zoeken.