Ik ben een terugkerende klant
E-mailadres:
Wachtwoord:

Nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant en ik wil graag een account aanmaken

HDCVI

  • HD-CVI beveiligingscamera

 

  • Je kunt de 4-in-1 beveiligingscamera's in onze webshop heel eenvoudig instellen als HD-CVI camera, je beveiligingscamera is dan geschikt voor alle apparaten die HD-CVI ondersteunen. Je kunt ze natuurlijk aansluiten op de 5-in-1 recorders van x-security, maar ook op recorders van Dahua of andere merken. HD-CVI is namelijk onderling uitwisselbaar zolang je zorgt voor de juiste resolutie.

 

  • HD-TVI beveiligingscamera

 

  • HD-TVI is vergelijkbaar met HD-CVI, het wordt voornamelijk verkocht door Hikvision/safire. Onze 4-in-1 beveiligingscamera's kun je heel eenvoudig instellen op HD-TVI, daarmee werken ze perfect samen met 5-in-1 recorders van Neview, of bijvoorbeeld HD-TVI recorders van Hikvision/safire. Ook HD-TVI recorders van andere fabrikanten worden ondersteund. Zorg wel dat je de gewenste resolutie (720p of 1080p) kiest.
  •  

 

 

  • AHD wordt door veelverschillende merken verkocht, daar waar HD-CVI van Dahua/x-security is en HD-TVI in Nederland voornamelijk door safir/Hikvision verkocht wordt, is AHD dus een vaker voorkomend signaal. Onze 4-in-1 beveiligingscamera's kun je moeiteloos instellen op AHD (720p of 1080p) en zijn daardoor eenvoudig aan te sluiten op een AHD recorder. Ze zijn net als de andere signalen gewoon uitwisselbaar met apparatuur van andere merken.

 

HDCVI is een optimale oplossing voor high-definition toepassingen met megapixels, met niet-latente langeafstandstransmissie tegen lagere kosten dan standaard RG-75-kabel. Het bevat zowel beveiligingscamera's als DVR's en het systeem is gestructureerd met stertopologie. DVR wordt gebruikt als een knooppunt om een ​​overcoax P2P (punt-naar-punt) transmissie naar de beveiligingscamera te krijgen. Kabelselectie is gebaseerd op transmissie-afstand: kabel 75-3 en 75-5 worden aanbevolen voor transmissie binnen 500 meter, kabel 75-5 en hoger voor meer dan 500 meter. Connector- of verbindingstechnologie zou kunnen worden toegepast voor het verbinden en de installatie is exact hetzelfde als die van conventionele analoge apparaten, die geen speciale eisen stelt voor binnen- of buitenscenario's met betere anti-interferentiemogelijkheden.