Ik ben een terugkerende klant
E-mailadres:
Wachtwoord:

Nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant en ik wil graag een account aanmaken

CAMERA'S

Camera's

JBN Security 

IP-video is de verzamelnaam voor camerabewaking met behulp van netwerktechnologie.
 

Voorheen werden camerabewakingssystemen (CCTV) vaak uitgerust met 1-op-1-verbindingen waarbij vooral coaxkabel werd gebruikt. Door marktontwikkelingen en technologische vooruitgang wordt deze techniek nu langzaamaan vervangen door een internetverbinding.
 

Tegenwoordig wordt er vooral gebruikgemaakt van megapixelcamera's als het gaat om IP-video, echter met de komst van SDI-technologie (in beveiliging ook wel HD-SDI) kunnen er met de 1-op-1-verbinding via een coaxkabel full-HD-beelden (1080P) van een videosurveillancecamera worden verkregen.
 

HD-SDI biedt een aantal voordelen boven netwerkvideo; zo is er geen sprake van latency en is installatie van een dergelijk systeem net zo eenvoudig als een 'traditioneel' coaxiaal videobewakingssysteem. De SDI-technologie blijft echter een een-op-eenverbinding. De opkomst van cloud computing-diensten zoals VSaaS en Video Content Analyse (VCA) geeft de netwerkcamera meer voordelen ten opzichte van traditionele CCTV-coax-systemen dan alleen een verhoogde beeldkwaliteit.