Ik ben een terugkerende klant
E-mailadres:
Wachtwoord:

Nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant en ik wil graag een account aanmaken

Camera's

 

  • IP camera's voor beveiligingcamera

 

  • Veel mensen denken dat een IP beveiligingscamera altijd draadloos wordt aangesloten via Wifi, dat is echter niet zo. IP staat voor Internet Protocol. En hoewel Internet niet per se nodig is, moet je een IP beveiligingscamera wel altijd op een netwerk aansluiten, dat kan via Wifi, maar ook heel goed via een kabel. Dat kan dus het netwerk voor alleen je bewaking zijn, of op hetzelfde netwerk als je computers, tv, printer, etc.
  • Het aansluiten van een IP beveiligingscamera via Wifi brengt risico's met zich mee. Een draadloos signaal kan makkelijk verstoord of onderschept worden, zelfs als een wifi wachtwoord is gekozen. Voor professionele bewaking raden we je dus aan om altijd voor een kabel te kiezen.
  • Aansluiten via een kabel is dus altijd veiliger en stabieler dan draadloos. Daarnaast kun je je IP beveiligingscamera makkelijker van stroom voorzien via diezelfde netwerkkabel, PoE, oftewel Power over Ethernet heet die techniek.

 

  • De IP beveiligingscamera's in ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende resoluties. Des te hoger de resolutie, des te beter/groter/scherper het beeld. Bij een beter/groter/scherper beeld is de kans dat je details goed kunt zien en iemand goed kunt herkennen natuurlijk een stuk groter.