ENFORCER-LAN

ENFORCER-LAN

Professionele alarmkit

LAN-communicatie

Gecontroleerde draadloze 868 MHz

Accepteert bedrade detectoren

Certificaat Grade 2

Mobiele app en IP-cloud

Professioneel anti-inbraakalarmsysteem van PYRONIX met bidirectionele draadloze hybride communicatie en LAN-modem.

Compleet draadloos alarmsysteem voor professionele installaties, zowel in residentiële als commerciële gebieden. Het is gebaseerd op een LAN-communicatiemodule, terwijl de bewaakte tweerichtingsverbinding van de detectoren en accessoires gebeurt via radiofrequentie met 868 MHz, waardoor het een algehele certificeringsgraad van 2 krijgt.

De draadloze verbinding bereikt hoge betrouwbaarheid dankzij het geavanceerde Enforcer-protocol met 128 bits codering. Het unieke instant- en intelligente bewakingssysteem detecteert de inhibitie van het signaal dat een specifieke downtime identificeert en vermindert op zijn beurt onderhoudskosten omdat het de levensduur van de batterijen van de detectoren aanzienlijk verlengt zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Het draadloze signaal kan afstanden van maximaal 1,6 km in de open ruimte overbruggen. Het bevat ook functies voor eenvoudige installatie, zoals de signaalsterkte-indicator of de knop Leren van de detectoren om automatisch snel en gemakkelijk te koppelen.

Presenteert 4 partities of afzonderlijke gebieden en 32 draadloze zones. Ondersteunt bedrade detectoren met 2 extra zones, waarbij tot 32 zones worden bereikt die het systeem uitbreiden met beschikbare uitbreidingsmodules. Het heeft 3 bedrade uitgangen (Home Automation, Strobe en Siren) en 1 Auxiliary output DC 12 V. Het paneel heeft een oplaadbare back-up batterij en een geïntegreerde sirene van 100 dB. Mogelijkheid om te communiceren met pc via seriële poort RS232 voor programmering via het bedieningspaneel met behulp van de UDL-software.

De LAN-communicatie is het belangrijkste voordeel voor externe toegang voor zowel de gebruiker als het installatieprogramma, omdat het zorgt voor de verbinding met de Pyronix Cloud IP-cloud via welke het mogelijk is om de gebruikers / accounts te beheren of het systeem via de UDL-software te configureren, die zelfs het uiterlijk van het paneel nabootst om de eenvoud van gebruik te optimaliseren. Het gebruik van de cloud is compatibel met dynamische IP zonder poorten te openen.

De Pyronix Enforcer-gebruiker profiteert van veel voordelen dankzij Pyronix Cloud, omdat u betrouwbare en onmiddellijke meldingen op uw gratis toepassing voor smartphone HomeControl +, evenals sms-berichten op de mobiel zult hebben. Tot 32 draadloze controllers met gebruikers-ID om het systeem in te schakelen / uit te schakelen, en RFID Tag-sleutelhangers die gedetecteerd moeten worden door de proximity-lezer ingebouwd in het paneel, uitbreidbaar tot 3 lezers / externe toetsenborden. Professionele ondersteuning door de verbindingssoftware naar alarmcentrales (ARC). Mogelijkheid van videoverificatie op gebruikersniveau via de beschikbare Pyronix IP-camera's.

De set bevat 1 magnetisch contact MC1MINI-WE, een PIR-detector KX12DQ-WE, een afstandsbediening KF4-WE en een proximity-sleutel fob PCX-PTAG.

ENFORCER-LAN

Specifieke referenties

Controlepaneel

Merk PYRONIX
Model ENFORCER-LAN
certificaat Graad 2
Draadloze ingangen 32
Bedrade ingangen 2
Bedrade uitgangen PGM, STB, BELL
Interne sirene 100 dB
aux uitgangsspanning DC 13.2 V
RF-frequentie 868 MHz
Communicatie LAN-modem
Materiaal van de behuizing ABS kunststof
Stroomvoorziening AC 230 V, 50/60 Hz
Gemiddelde intensiteit 22 ~ 75 mA
Temp. operatie -10º C ~ 50º C
Dimensies 160 (H) x 220 (B) x 50 (D) mm

Magnetisch contact

Model MC1MINI-WE
Stroomvoorziening 1 batterij CR123A (geschatte duur 2 jaar)
Transmissie afstand ≤ 1600 m (in open ruimte)
Frequentie 868 MHz
certificaat Graad 2
Materiaal van de behuizing ABS kunststof

Pir-detector

Model KX12DQ-WE
Klasse PIR Quad bidirectioneel
Stroomvoorziening 1 batterij CR123A (geschatte duur 2 jaar)
Detectiebereik 12 m / 85 º / 28 zones
Transmissie afstand ≤ 300 m (in open ruimte)
Frequentie 868 MHz
certificaat Graad 2
Materiaal van de behuizing ABS kunststof

Afstandsbediening

Model KF4-WE
Stroomvoorziening 1 batterij CR-1 / 3N van 3 V
Transmissie afstand ≤ 300 m (in open ruimte)
Frequentie 868 MHz
Materiaal van de behuizing ABS kunststof
Temp. operatie -10º C ~ 50º C
Dimensies 72 (H) x 30 (B) x 20 (D) mm
Gewicht 28 g

RFID-tag

Model PCX-PTAG
Veiligheid Niet-gecompileerd apparaat
Technologie RFID-tag
Materiaal Plastic
Dimensies 85 (H) x 30 (B) x5 (D) mm
Gewicht 11 g