Ik ben een terugkerende klant
E-mailadres:
Wachtwoord:

Nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant en ik wil graag een account aanmaken

HD 4N1

  • 1080p HD 4-in-1 beveiligingscamera's

 

  • De 1080p 4-in-1 beveiligingscamera's zijn eigenlijk gelijk aan de 720p modellen, ze hebben echter een full HD 1080p resolutie. Ze bieden daarmee nagenoeg geen voordeel ten opzichte van 720p beveiligingscamera's zolang je ze als analoge beveiligingscamera aansluit. Stel je ze echter weer in op HD, dan is je resolutie aanzienlijk hoger bij deze serie.

 

  • De 4-in-1 beveiligingscamera's werken probleemloos samen met je analoge camerabewaking systeem. Zodra je ook je recorder wilt of moet vervangen kun je dan kiezen om het gehele systeem uit te voeren in 1080p full HD.
  • In beide gevallen kun je gebruik blijven maken van de kabels die je al hebt. Zodra je overschakelt naar 720p HD of 1080p HD voldoen 99% van de kabels aan de eisen voor deze resoluties. Je hoeft dus geen nieuwe kabels te trekken, dat is wel zo snel en makkelijk.

 

 

  • 4-in-1 HD beveiligingscamera's

 

 

  • De 4-in-1 HD beveiligingscamera's zijn beschikbaar in 720p HD en 1080p full HD. Deze veelzijdige beveiligingscamera's kun je gebruiken als HD-CVI camera, maar ook als HD-TVI, AHD en als analoge beveiligingscamera. Ze werken natuurlijk ook op recorders en apparaten van andere merken.
  •  

 

4 in 1 beveiligingscamera technologie betekent 4 signalen in 1 beveiligingscamera. Dit type beveiligingscamera beschikt over een externe schakelaar waarmee 4 soorten signalen kunnen worden gekozen. Een bullet beveiligingscamera is een traditionele, langwerpige beveiligingscamera die met een beugel aan de muur wordt bevestigd. De bullet beveiligingscamera’s worden voornamelijk buiten gebruikt en hebben een uitstekende preventieve werking door hun opvallende uiterlijk. Onderstaande cilinder camera's worden aangesloten op een Full HD DVR recorder of een 4 in 1 DVR (digital video recorder).